Over ons

Eind december 2012 besloten Conny en Ronald het familiebedrijf "Spekman Transport" in Vianen op te richten. Voorafgaand werkte Ronald samen in een VOF wat niet altijd vlekkeloos verliep. Omdat de kwaliteit van het transport belangrijk is en je je klanten deze kwaliteit wilt bieden was het starten van een eigen bedrijf de enige oplossing.

Spekman Transport heeft ondanks zijn kort bestaan jarenlange ervaring opgedaan bij Goes door koeltransporten naar Duitsland te verwezenlijken. In 2014 ging de opdrachtgever hiervan failliet. Kort hierna volgde een tijdelijke oplossing in Woerden, maar ook dit bedrijf moest door de crisis en andere zaken zijn deuren sluiten.

Momenteel verwerkt Spekman Transport voor een klant in Yerseke voor meerdere transporten en dat bevalt prima!

Zowel Conny en Ronald zijn beide geen stilzitters en doen met veel plezier nu al een paar jaar zaken binnen hun eigen bedrijf. Eind 2015 hebben ze meegedaan aan een optocht met verlichte trucks wat veel publiciteit opleverde. Een bijzonder leuk evenement waar ze zich graag weer voor inschrijven.

Ondertussen hebben wij al veel gezien van de wereld, want laten we eerlijk zijn; "niets is mooier dan het rijden met je eigen truck door in heel Europa". Je komt op de mooiste plekken van Europa wat gepaard gaat met veel gezelligheid.

Volgens Ronald van Spekman Transport is er maar 1 nadeel; "Elk uur dat ik onderweg ben is een uur dat ik niet bij mijn vrouw en kinderen kan zijn".

AfdrukkenE-mail