Nationaal Transport bij Spekman Transport

Dagelijks rijd de auto van Spekman Transport op nationaal grondgebied. Of het nu om een complete- of deellading gaat, wij zorgen er voor dat uw goederen op de gewenste bestemming terecht komen.

U wilt uw goederen op transport sturen?

Hoe moeilijk of makkelijk uw lading ook mag zijn, u kunt er vanuit gaan dat wij zoveel mogelijk met u proberen mee te denken op het gebied van uw logistieke vraagstukken. Samen met u kijken wij met een oplossingsgerichte houding, hoe we uw goederen het beste kunnen vervoeren. Wij zijn ervaren met transporteren en zullen in alle gevallen proberen de kosten laag te houden door goed te plannen. Neem contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken over uw transport vraag.

U heeft meer nodig dan een regulier transport?

Geen probleem, Spekman Transport denkt graag met u mee over oplossingen. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in het transport van Koel- en Vriestransport. Dat vraagt om speciale condities en een ervaren chauffeur.

Waarom kiezen voor een transport via Spekman Transport?

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij behandelen iedere opdracht met goede aandacht, en zullen alles op alles zetten om uw goederen op de juiste bestemming te krijgen, op de goede tijd en in goede conditie. Wij zijn exact op de hoogte van alle wet- en regelgeving waar het transport aan moet voldoen in de verschillende landen. Het is onze klantgerichte service om dit in uw transportvraagstuk mee te nemen zodat uw goederen op juiste wijze en met de correcte vergunningen onderweg zijn en worden afgeleverd. Zo ziet u maar, het vervoeren van uw goederen gaat verder dan alleen inladen en rijden, het vereist kennis en kunde.

AfdrukkenE-mail