Disclaimer

Algemeen

Spekman Transport (Kamer van Koophandel ######), hierna te noemen Spekman Transport, verleent u hierbij toegang tot www.spekman-transport.nl (de Website) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Spekman Transport en derden zijn aangeleverd. Spekman Transport behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Spekman Transport.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Spekman Transport. In het bijzonder zijn (eventuele) prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Spekman Transport. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Spekman Transport, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Tags: Disclaimer

AfdrukkenE-mail

Contact opnemen

Wij zijn dagelijks telefonisch
bereikbaar vanaf 09.00 uur.

Maandag-Vrijdag: 9.00 / 18.00 uur
Weekend: Beperkt bereikbaar

Contactgegevens

 • Vianen, Ut

  Margaretha van Borselenstraat 5
  4133 HS, Vianen


  +31 (0)6 528 480 36

  info@spekman-transport.nl
  www.spekman-transport.nl

maps